Staatsloterij

Of de Jackpot valt, wordt voortaan bepaald door uit maximaal 7 ballen – 6 blauwe en 1 oranje – één bal te trekken. We starten het Jackpotspel vanaf € 7.5 miljoen met 7 ballen.

Wordt de oranje bal getrokken? Dan valt de Jackpot en wordt het winnende lotnummer getrokken uit alle verkochte Staatsloten met Jackpot.

Wordt de blauwe bal getrokken? Dan valt de Jackpot niet en groeit de Jackpot de volgende trekking door naar een groter bedrag. De getrokken blauwe bal gaat niet terug in het Jackpotspel en doet niet meer mee bij de volgende trekking van de Jackpot. De kans dat de Jackpot de volgende keer wél valt wordt daarmee groter!

De Staatsloterij is de loterij met het hoogste uitkeringspercentage van Nederland. Jaarlijks garandeert zij elke maand ruim 4,3 miljoen prijzen. Onder het motto ‘wat u ziet is wat u wint’ worden prijzen, alleen uit verkochte lotnummers getrokken. Het prijzengeld is gemiddeld 23 miljoen euro per maand.

Met de jaarlijkse Koningsdag-trekking, Oranje-trekking, Geluks-trekking en Oudejaars-trekking organiseert de Staatsloterij zestien trekkingen. Wij staan in de top 25 verkooppunten in Nederland. Voor meer informatie over de Staatsloterij verwijzen wij u door naar De Roos Lederwaren.

Trekking
De trekking van de Staatsloterij vindt altijd op de 10e van de maand plaats. De trekkingsuitslagen verschijnen maandelijks op onze website. U kunt uw lot uiteraard ook altijd bij ons in de winkel ter controle aanbieden.

Boulevard Spel
Neemt u genoegen met iets minder, maar wilt u wel uw winkans 100x vergroten? Neem dan deel aan het Boulevardspel. Het Boulevardspel kent geen teleurstellingen, want u wint altijd!

Hoe werkt het?
Het Boulevardspel zou kunnen worden beschouwd als een groepsspel, waarbij u met 10 deelnemers 100 loten koopt. U bent dan eigenaar van ‘1/10e deel’ van deze 100 loten. De kosten hiervan bedragen € 150,–. Uiteraard hoeft u niet zelf op zoek naar 9 medespelers, maar wij vinden voor u!

De voordelen?
U spreidt uw winkansen en u bent verzekerd van een minimale opbrengst van € 58,–. U maakt maar liefst 100 x kans op de Jackpot of op een andere grote prijs!
Wij verkopen ook 1/100e Boulevardloten. Meespelen kost dan € 15,– en u wint altijd tenminste € 6.30.